Nyheter

Täck över Nälstabadet!!

  • 25 okt 2012

Socialdemokraterna visar sin åsikt kring Nälstabadet!

Under förra veckan hade ABC ett bra inslag om simkunnighet där Emilia Bjurgren (S), vice ordförande i idrottsnämnden, slog ett slag för övertäckning av Nälstabadet!

Länken finner ni här.., gå gärna in och rekommendera den.

Årsmöte den 22 oktober

  • 17 okt 2012

Härmed kallas alla medlemmar i Kanaans simsällskap till årsmöte den 22 oktober 2012, kl 19:00 – 20:30 i klubblokalen Duvedsvägen 11 i Vällingby. Medlem som betalt fastställda avgifter till föreningen, finns registrerad i föreningens medlemsregister, se www.kanaan.kanslietonline.se senast tre dagar innan årsmötet och under året fyller lägst 15 år har rösträtt på mötet. Medlem som inte har rösträtt har yttranderätt och förslagsrätt. Handlingar finner du på www.kanaan.se. Se kallelse..

Täck över Nälsta

  • 4 okt 2012

Budgeten för 2013 diskuteras nu i stadshuset och Alliansen kommer att presentera sitt förslag den 10:e oktober. Vi simklubbar har ännu inte lyckats få idrottsförvaltningen att presentera ett förslag som är realistiskt.  Som det ser ut nu får ni ställa in er på att era barn kommer att få träna i Järfälla, Husby eller Tensta from hösten 2014. Det blir mycket bilåkning i rusningstrafik eller så får vi låta våra barn åka tunnelbana själva. Vi tror att många familjer inte kommer att orka med denna logistik och därmed sluta med simningen. Ytterst tråkigt!

 

Stöd oss genom att gå in på facebook och gilla vår grupp: "Täck över Nälsta"

 

eller

 

Gå in på vår blogg: http://blogg.nalsta.se/ och kommentera eller bara läs om vad som händer.

 

Arne Borgs Minne Del 2

  • 3 okt 2012

Mer om Arne Borgs tävling. Felix gjorde comeback efter att ha varit i Frankrike flera månader. Det såg väldigt bra ut. Detsamma gäller för Daniel som kommer att representera Kanaan i Master SM. Sussi gjorde en mycket starkt insats på 50 m fritt. Cecilia gjorde personbästa på 100 m Medley och var med i "två finaler" 50 m fjäril och 50 m fritt.

Matti simmade fint i sista grenen för dagen, 50 Fritt. Han simmade "semifinal" dvs. i näst sista heatet. Han vann heatet på 24,79 och var hack i häl på mer namnkunniga och kända simmare som Konstantin Sundin, Niklas Tour och Sebastian Wikström. Främst av alla var dock Stefan Nystrand, som vann på en kanontid. 

Arne Borgs Resultat

  • 1 okt 2012

I söndags var våra simmare på Arne Borgs minne. Vi fick även glädjen att se OS simmarna Sara Sjöström och Stefan Nystrand in action. Det var verkligen en trevlig dag. Våra simmare gjorde bra ifrån sig och satte flera personsbästa.

Grattis Cecilia, Sussi, Matti, Daniel och Felix.

Bra Jobbat!

Resultatlistan finns under tävlingar och resultat