Nyheter

Nu startar vi upp i Tensta igen!!

  • 15 dec 2021

Kanaans simsällskap är glada att kunna meddela att vi kommer starta upp verksamheten i Tensta simhall på onsdagar igen! 

Eftersom vi hade tränarbrist i höstas var vi tvungna att pausa verksamheten i Tensta under höstterminen. Nu har vi lyckats lösa tränarfrågan och startar därför upp verksamheten igen.

Vi startar med att släppa på 10 platser i Baddaren, vår nybörjargrupp. Välkomna att skapa ett konto åt barnet på hemsidan och anmäl er sedan till gruppen under Anmälan. 

Vi kommer också att starta grupper i Sköldpaddan, Pingvinen och ytterligare nivåer i den mån som vi får in anmälningar via vår infomail info@kanaan.se. Maila oss alltså, om ni har ett barn som redan har vissa simkunskaper och vill få en plats i Kanaans Simsällskaps Tenstaverksamhet på onsdagskvällar! 

Nu släpper vi lediga platser!

  • 15 dec 2021

Nu släpper Kanaans Simsällskap platser till vårterminens simundervisning i Åkeshovs simhall. Vi släpper endast platser till nybörjargruppen Baddaren, resterande grupper är tyvärr fulla. I Baddaren krävs inga förkunskaper men barnet måste vara fött 2017 eller tidigare. 

Vi släpper både platser till torsdagskvällar och söndagsmorgnar. Välj det som passar bäst!

För att anmäla barnet måste ni först skapa ett konto till barnet och sedan anmäla barnet till önskad grupp. Grupperna finns under rubrik Anmälan högst upp på sidan.