Nyheter

Rapport från utmanaren Tensta

  • 5 apr 2019

 

Den 3 april arrangerades utmanaren i Tensta simhall, Eftersom den är under uppgradering till att bli barnen/ungdomarnas simning så var det premiär för detta upplägg som är baserat på simförbundets regler och vad andra klubbar gör.

Själva utmanaren genomfördes på dryga timmen och det var glädjande att se de 42 barn/ungdomarna som deltog. Dessutom kom en stor del föräldrar som hjälpte till med tidtagningen vilket var en välbehövligt.

Det utfördes bra simning med mycket kämpaglöd från de som nyss börjat med sin simning. Det var barn ifrån 6 år och uppåt. Några av våra unga tränare var också med och visade upp sig för de som de tränar.

Som sportchef/chefstränare ser man hur framtida Kanaan formas med alla dessa utmanare och känner en oerhörd stolthet över er som simmade men också ni andra som tränar i Kanaan.

Diplomen är på väg ut nu under veckan som kommer och själva utmanarbevisen kommer delas ut av mig i min roll som jag har.  Dessa år ni välja på att ha hemma eller om vi skall förvara dessa i våra förråd i Åkeshov eller Tensta.  Vill du ta hem beviset och tappar bort det så kostar det 40:- i administrativ avgift

De pokaler som har tagits delas ut på avslutningarna i Åkeshov den 26 maj och Tensta 29 maj.

 

Än en gång bra simmat och framförallt kämpat!!!!!!

Resultaten kan se under fliken tävlingar där man hittar utmanaren under fliken April. Det kommer desutom sättas upp på förrådsdörrarna i Åkeshov och Tensta.

 

Qlasse