Nyheter

Uppstart VT2021

  • 27 jan 2021

Nu öppnar äntligen Stockholms Stad simhallarna för föreningsverksamhet för barn födda 2005 eller senare, vilket innebär att vi nu kan dra igång vår verksamhet igen. Som tidigare meddelats på hemsidan startar vi upp verksamheten enl följande:

Onsdag 27 januari - Tensta

Torsdag 28 januari - Åkeshov

Söndag 31 januari - Åkeshov

Nya lokala riktlinjer i Åkeshov gällande hur många personer som får vistas inne i simhallen samt i anslutande utrymmen som entré och omklädningsrum innebär att vi kommer att behöva vara flexibla och göra vissa anpassningar inför uppstarten. Detta innebär att ni som anmält er till "ny simmare" och "Baddaren nybörjare" kommer att behöva skjuta på sin start en vecka till torsdagen den 4 februari. Detta för att undvika trängsel i bl.a entréhallen där vi kommer att behöva pricka av varje barn vid första tillfället och stämma av mot vårt medlemsregister. De som simmat under HT-20 kommer på sin vanliga tid ni hade i höstas. Onsdag 27 jan, Torsdag 28 jan, söndag 31 jan.

 

Pga det mycket begränsade antalet personer som får vistas i omklädnings- och duschrum önskar vi att barnen kommer ombytta till simhallen och sedan duschar hemma efteråt. Allt för att minimera flödena i dessa utrymmen. Självklart gäller fortsatt Folkhälsomyndighetens grundläggande rekommendationer om att man stannar hemma vid minsta tecken på sjukdom. Vi kan inte nog betona vikten av att man följer de rekommendationer som finns. Allt för att vi som klubb ska få fortsätta att ha vår verksamhet igång, trots rådande omständigheter. Vi hoppas att ni har förståelse för dessa anpassningar och att vi behöver fortsätta att göra vårt bästa för att minimera smittspridning samtidigt som våra barn kan få fortsätta med sina idrottsaktiviteter. 

Vi ber er också ha överseende med att vi, vid behov, kan komma att behöva ändra om i verksamheten med kort varsel om nya direktiv kommer.

Med vänlig hälsning 

Styrelsen Kanaans Simsällskap

Uppstart VT2021

  • 10 jan 2021

Vi planerar och starta upp simskolan och övrig verksamhet på ordinarie tider nedan om inte restriktionerna förlängs.

Onsdag den 27 Januari Tenstabadet

Torsdag den 28 Januari Åkeshovsbadet

Söndag den 31 Januari Åkeshovsbadet

Vi uppdaterar hemsidan med mer information om detta.